Vakantiekampen

In de regio worden er verschillende vakantiekampen georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking met als doel hen een leuke en ontspannende vakantie aan te bieden. Een initiatief van een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. De kampen vinden plaats op verschillende locaties en in verschillende weken tijdens de zomervakantie. Voor elke deelnemer is er een kamp dat bij haar of hem past. De vakanties worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de Vereniging van ouders en verwanten van mensen met een verstandelijke beperking, te weten: KansPlus - Sien Eindhoven/Helmond en KansPlus Valkenswaard e.o.

 

MEE Zuidoost Brabant biedt ondersteuning bij de organisa­tie van het vakantieaanbod. Deze samenwerking tussen de KansPlus organisaties en MEE is ondergebracht in de stichting ‘Carrousel’.

 

Het aanbod bestaat uit de volgende kampen:

 

Blader hieronder in het digitale Vakantiekampenboekje Zomer 2018. Wil je je opgeven voor een bepaald kamp stuur dan het ingevulde inschrijfformulier op naar de contactpersoon van het betreffende vakantiekamp of de vakantie-activiteit.

 

(Klik op het boekje om het te lezen; afsluiten doe je door in het boekje de 2 pijltjes rechtsonder aan te klikken of gebruik de Esc-knop).

 

 

 

 

Liever een geprinte versie? Download dan hier het Vakantiekampenboekje 2018 in PDF.

 

 

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail