Cursussen & Trainingen

Meedoen aan een cursus, training of gespreksgroep. Of een cursus op maat op praktijkscholen, scholen voor speciaal (basis) onderwijs of in de dienstverlenende sector.

MEE Zuidoost Brabant biedt cliënten en professionals diverse cursussen en trainingen aan.

 

Trainingen voor professionals

MEE Zuidoost Brabant ontwikkelt en verzorgt trainingen op maat voor professionals in de dienstverlenende sector, het bedrijfsleven en de non-profit sector zoals onderwijs, zorg, gemeenten en welzijnswerk.
De trainingen worden over het algemeen in company / op locatie gegeven.

 

Meer over trainingen voor professionals

 

 

Trainingen voor vrijwilligers

MEE Zuidoost Brabant ontwikkelt en verzorgt trainingen op maat voor vrijwilligers in de dienstverlenende sector, het bedrijfsleven en de non-profit sector zoals onderwijs, zorg, gemeenten en welzijnswerk. De trainingen worden over het algemeen in company / op locatie gegeven.
 

Meer over trainingen voor vrijwilligers

 

 

Trainingen voor cliënten en hun netwerk

MEE Zuidoost Brabant organiseert gespreksgroepen, cursussen en trainingen voor mensen met een beperking en voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het leren. Mensen in hun omgeving hebben vaak ook baat bij een cursus of gespreksgroep. Daarom hebben we ook een ruim aanbod voor ouders, broers, zussen en andere betrokkenen.

 

De bijeenkomsten staan onder leiding van deskundige en ervaren consulenten van MEE. Daar waar mogelijk worden trainingen gegeven in samenwerking met andere organisaties.

 

Meer over trainingen voor cliënten en hun netwerk 

 

 


 

Mariet Geurts is consulent bij MEE Zuidoost Brabant. Zij verzorgt een keur aan trainingen en workshops. In deze aflevering van MensenWerk volgen we Mariet terwijl ze een groep professionals les geeft over hoe ze cliënten met een licht verstandelijke beperking beter kunnen begeleiden.

 


 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze Cursussen & Trainingen neem dan contact op met het Servicepunt: ☎ 040 21 40 404 of stuur ✉ een email

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail